Iiriksen tarina

Iiris koostuu kolmihenkisestä ydintiimistä sekä verkostosta freelancer- tekijöitä.

Iiris perustuu vuosikymmeniä kestäneeseen ystävyyteen, josta on muodostunut Iiris Company. Nämä ystävykset, joilla oli yhteinen intohimon kohde ja pitkä kokemus visuaalisista projekteista päättivät yhdistää voimansa ja tuoda ammattitaitonsa, innostuksen ja luovan ajattelun teidän ulottuville.

Iiriksen juuret juontavat musiikista, videokuvauksesta ja varsinkin musiikkivideoista. Musiikki on isossa osassa videota kuvan kanssa ja oikein yhdistettynä nämä elementit luovat vahvan tunteen ja viestin. Luovuus ja tunteen esille tuominen on vahvuutemme ja haluamme tuoda nämä ominaisuudet teidän käyttöönne. 

Me Iiriksellä ajattelemme, että tuotteet, palvelut ja yritykset ansaitsevat laadukasta visuaalista viestintää videoiden avulla. Ajattelemme, että paras tapa mainostaa laadukkaita ja kiinnostavia tuotteita tai palveluita on tuoda asiakkaille modernia sekä tunteita herättävää videomateriaalia. Iiriksellä tavoitteemme on tuottaa monipuolista ja nuorekasta sisältöä yrityksille.

Miksi Iiris?

Iiriksellä on pitkä kokemus videotuotannoista ja olemme tehneet useiden erialojen yritysten kanssa yhteistyötä. Me Iiriksellä tarjoamme asiakkaillemme intohimoisia ammattilaisia, jotka haluavat auttaa teitä tekemään mielenkiintoisia ja säväyttäviä videoita. Me teemme aina kaikkemme jokaisessa projektissa, jotta lopputuote on laadukas. Laatu meille tarkoittaa tinkimätöntä asennetta, innostusta ja oman intohimon tuomista jokaiseen projektiin.

Mielestämme videoiden merkitys on korostunut ja nykypäivänä videot ovat isossa roolissa yritysten viestinnässä ja markkinoinnissa. Me Iiriksellä koemme, että tyylikäs, ajankohtainen ja kohderyhmälle suunniteltu video on kilpailuetu. Valtaosa nykypäivän internetistä on videota ja määrä tulee kasvamaan jatkuvasti. Nykypäivänä todella monia ostopäätöksiä harkitaan myös videoiden kautta. Mielestämme laadukkaita tuotteita esiteltäessä myös visuaalisen ilmeen tulisi tukea haluttua sanomaa.

Autamme kaikenlaisissa videotarpeissa eli on kyse nettisivuista, tv-mainoksista tai sosiaalisen median videoista niin olemme aina valmiita toteuttamaan ne kanssanne mieleenpainuvasti, vain taivas on rajana.

 

Työukot